taras-l
Тру байкер
Налітай ! /images/smilies/wink.gifTsoy написал(а):Так чо, флудим здесь теперь? ) Цой )
Налітай ! /images/smilies/wink.gifTsoy написал(а):Так чо, флудим здесь теперь? ) Цой )
я мав наувазі "налітай " про флуд ( Цой):Dsuhigor написал(а):Наверное дорого
У Дядьки Максима на канале клип про його майстерню выйшов. Налитай!taras-l написал(а):я мав наувазі "налітай " про флуд ( Цой) ...
Я не у курсі. Давай кліПППП !!/images/smilies/dance.gif :)Tsoy написал(а):У Дядьки Максима на канале клип про його майстерню выйшов. Налитай! Цой )
Это который Стаканофф?Tsoy написал(а):У Дядьки Максима на канале клип про його майстерню выйшов. Налитай! Цой )
Я ДМа дивлюсь ваще все время и кайфую. Классно, что у нас такой мастер есть.taras-l написал(а):Подивився про шестерню і пів про ковші у м.Буськ (львівська обл) ...я в шоці. Аж завидно по доброму. Любо глянути на такиж спеців.
Також дивлюся цей канал, хоч профіль металообробки не мій але дивлюся його ролики з задоволенням.Tsoy написал(а):Я ДМа дивлюсь ваще все время и кайфую. Классно, что у нас такой мастер есть. Цой )
+1//images/smilies/thumbup.gifkascej написал(а):нам старика выгадна менять на нова мала кубатур,я так паследня 15 года пражил с 650 пастепенна па здаровья слез на 125,но откатал до паследня метра пака сама рассыпался