Куплю мотик

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Куплю за недорого (не китай та індусів). На літо поганять. Більше тищі жаба давить викідать. І так гроші на вітер - фіг продаш потім. Свій он 10 місяців продавав, як сніг випав продавець знайшовся. А то ломка началась. Вже линдать тре! Літо саме то! В армію не беруть вже, єслі Шо. Совість, мабуть, чиста. До речі розгрузку тре, мо в кого лишня за даром, своє все віддав в ТО.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
А мо все таки індуса? Типу 150? Ямаху за 1200 2014 р. з проб. 20т. прозівав.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Резюме після проби Баджажа Боксера 150 - краще ямахи може бути тільки інша ямаха! Ніяки китайці, індуси і поряд не стояли.

Marsikus

Тру байкер
Мото
Harley-Davidson XL1200T, Aprilia Pegaso 650i.e.
Резюме після проби Баджажа Боксера 150 - краще ямахи може бути тільки інша ямаха! Ніяки китайці, індуси і поряд не стояли.
Ну, Ямаха та Хонда то все ясно. А далі різні компроміси.

dotsent

Тру байкер
Имя
Юрий
Мото
YBR 125, Bajaj Pulsar NS200
Наверное, отличаются, как жигули и москвич.)

Romych

Интересующийся мото
Имя
Роман
Мото
YBR-125
Наверное, отличаются, как жигули и москвич.)
Не так давно кум учился на права на Баджаже 125 у мота пробега совсем мало, годик моту. После него сел на мой YBR и сразу отметил качество оного. Предсказуемее, еластичнее, маневреннее. Ну это его слова, за что купил, за то и продаю:)

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Коли я думаю як же я прозіваві інколи, то згадую притчу, що всі ми сперматазойчики яки перші добігли, а решта позаду нас. Тобто ми всі повинні бути щасливі тому що ми вже Перші. Але тут реально, курва прозівав. Кусаю лікті. Все що мені треба було! З Обвісом!!! Пробіг 19, тища баксів, зірочки, покришка зад замінені - сідай і вали. Що ще тре старому мотоциклісту для щастя. Ну Шо ж, залишається тільки радуватися що ти перший колись добіг і не забувати що ти перший серед таких самих мільярдів Перших. Філософія ,мля.

Вложения

Stirlitz

Тру байкер
Имя
Игорь Калинин
Мото
YBR125 2006/2016, YZF600R 2001/2019, МТ-11 1993
Вот так же и предыдущий хозяин моего, продал его мне, купил что-то покубатурнее... а потом продал и снова купил YBR.

dotsent

Тру байкер
Имя
Юрий
Мото
YBR 125, Bajaj Pulsar NS200
Вот так же и предыдущий хозяин моего, продал его мне, купил что-то покубатурнее... а потом продал и снова купил YBR.
Поэтому и не нужно продавать юбрик - пусть всегда стоит вторым мотоциклом.

Stirlitz

Тру байкер
Имя
Игорь Калинин
Мото
YBR125 2006/2016, YZF600R 2001/2019, МТ-11 1993
Поэтому и не нужно продавать юбрик - пусть всегда стоит вторым мотоциклом.
Именно так я и планирую! Тем более что много за него всё равно не выручишь, нет смысла.

Хотя у меня он не вторым стоит, а первым. По пробегу и частоте выездов.

Сверху