Дугі. Ненька

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Коли я був молодий і дурний, ще за царя Панька, не міг спокійно заснути, тому що на йобрику дуги не стояли! Хіба ж можна без них?! Обїздивши навколишні районні центри, з більш ніж 70 тисячним населення і спаливши бензина в пів ціни дуг, нарешті їх надибав! Китай звісно. Придбав! Поставив! Але мудрець Тсой якось обмовився, що вони і на не на. При падінні роль дугів виконує підніжка. Людина я мнітЄльна. Сказане - зроблене - нафік зняв та продав! Тому що як вони стояли я не падав, а знявши - упав - і розбив морду на моті, З ними всеодно розбив би. Треба було не жмотствовать і купити намордник металевий. Ще хтось відписав, що пенькі та бардури то є Зло велике коли дуги стоять! Мот крутоне і тобі капець! Тому, якщо ти привик зеркала автівок у міжрядді збивати правильно - зеркалами - то нащо тобі дугі?! А якщо не передумав то бери! Я тіко надибав гараж розгрібаючи. Враховучи що Світ зовсім йо......, тобто здурів, і за кусок труби зігнутої бере від 1300 грн як за електронний прилад, то мабуть і я ....., попрошу аж 499! Перероблював здається з Явовських. До чи після придбання китайськи - не пам'ятаю. Безпечних доріг тобі і хай щастить, якої б національності ти не був! Ну звісно якщо не окупант.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Не продаю. Давно вже. Передумав. Хай будуть.

Grizlek

Байкер
Имя
Михаил
Мото
drz 400
Главное, чтоб они мягче рамы были. А основная польза от них - можно повесить защиту ног от ветра и грязи, ну и навесить на них всякое- свет, инструмент, и прочее.

Сверху