Бурый
Тру байкер
- Мото
- Yamaha YBR 125
Коли я був молодий і дурний, ще за царя Панька, не міг спокійно заснути, тому що на йобрику дуги не стояли! Хіба ж можна без них?! Обїздивши навколишні районні центри, з більш ніж 70 тисячним населення і спаливши бензина в пів ціни дуг, нарешті їх надибав! Китай звісно. Придбав! Поставив! Але мудрець Тсой якось обмовився, що вони і на не на. При падінні роль дугів виконує підніжка. Людина я мнітЄльна. Сказане - зроблене - нафік зняв та продав! Тому що як вони стояли я не падав, а знявши - упав - і розбив морду на моті, З ними всеодно розбив би. Треба було не жмотствовать і купити намордник металевий. Ще хтось відписав, що пенькі та бардури то є Зло велике коли дуги стоять! Мот крутоне і тобі капець! Тому, якщо ти привик зеркала автівок у міжрядді збивати правильно - зеркалами - то нащо тобі дугі?! А якщо не передумав то бери! Я тіко надибав гараж розгрібаючи. Враховучи що Світ зовсім йо......, тобто здурів, і за кусок труби зігнутої бере від 1300 грн як за електронний прилад, то мабуть і я ....., попрошу аж 499! Перероблював здається з Явовських. До чи після придбання китайськи - не пам'ятаю. Безпечних доріг тобі і хай щастить, якої б національності ти не був! Ну звісно якщо не окупант.
Вложения
-
145.6 KB Просмотры: 15
-
149.6 KB Просмотры: 15
-
178.8 KB Просмотры: 15
-
368.5 KB Просмотры: 15