Дополнительные датчики и показометры

Stirlitz

Тру байкер
Имя
Игорь Калинин
Мото
YBR125 2006/2016, YZF600R 2001/2019, МТ-11 1993
В разделе про JS сильно отклонились от темы...
Розвели тут базар як з ланцюгами, лампами і шинами, хочете знати температуру - ставте те шо я сказав і не морочте яйця :ROFLMAO:
Но хочется продолжать, поэтому предлагаю перейти сюда.

Итак, с температурой масла, так или иначе, можно считать, что определились.

А с давлением? Где-то есть в двигателе YBR место, где можно воткнуть датчик? Хотя бы на лампочку. Но лучше стрелочный :)

evil_laugh

Тру байкер
Имя
Артём Иванов
Мото
YBR125, ER-5, XJR1300, FZS1000
А в нем нет давления. Это не жигули, весь мотор на шарикоподшипниках, с такими зазорами измеримого давления в моторе быть не может, всё смазывается разбрызгиванием и масляным туманом. Единственное место, где можно штатно проверить, что насос качает масло - болтик на головке, заглушка масломагистрали.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5
Шось тема про Гармін зникла, пошук не видає. Так що влізу сюди бо може знайдеться.
Вгрохав я мабуть таки свого Гарміна.:cry:
Вмикається і вимикається і більше нічого, на Пошук і Мапа і Настройка не реагує- тільки блимає при натисканні.
Зараз зняв і побачив що кнопка пуск випала гума(сама кнопка працює) і схоже під час мийки потрапила вода через неї.

Вложения

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Вгрохав я мабуть таки свого Гарміна.:cry:
Соболезнуйу. :cry:

Тут вопрос назрел. Неужели действительно была в нём надобность? В дальняки ты не ездил. Или по месту очень выручал?

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Ну за 300-400 км пару раз на рік їзджу. Найбільше виручає в містах і особливо біля річок в зарослях - коли доріг куча, залишається 100 м і незрозуміло куди повертати - на навігаторі дороги то немає, але видно синеньку річку і стає зрозуміло в якому напрямку до неї під'їхати.

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
Вгрохав я мабуть таки свого Гарміна
Ух ты! Такой кирпич ухайдокал! У меня он и огонь и воду прошел и пока жив. Правда вот мыть его на мойке я не додумался. Могёшь!!!!

ПС. Батарейку не выкидывай, вдруг мне понадобится.

dotsent

Тру байкер
Имя
Юрий
Мото
YBR 125, Bajaj Pulsar NS200
Ну за 300-400 км пару раз на рік їзджу. Найбільше виручає в містах і особливо біля річок в зарослях - коли доріг куча, залишається 100 м і незрозуміло куди повертати - на навігаторі дороги то немає, але видно синеньку річку і стає зрозуміло в якому напрямку до неї під'їхати.
Толя! У тебе смартфон є? Чи тільки стара Нокія з кнопками?

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Такой кирпич ухайдокал!
[/QUOTE]
Не буває таких речей , яких я не зможу поламати:ROFLMAO:
Було колись у мене на роботі: ревізія КРУ, знаходять дівчата акт на списання кувалди 12 кг, там причина списання: зламалася. Одна з них і каже: Михайлович, познайом мене з тим мужиком, який її зламав - давно такого хочу:ROFLMAO:

Nyasha

Байкер
Мото
YBR250, Honda CB500F
Такой кирпич ухайдокал!
Не буває таких речей , яких я не зможу поламати:ROFLMAO:
Було колись у мене на роботі: ревізія КРУ, знаходять дівчата акт на списання кувалди 12 кг, там причина списання: зламалася. Одна з них і каже: Михайлович, познайом мене з тим мужиком, який її зламав - давно такого хочу:ROFLMAO:
[/QUOTE]
Тюю,взагалі не проблема 🤣

В мене однорічна дитина стягнула шахтний щуп, та за 15 хвилин я вже збирала його рештки по всієї квартирі

Сверху