Где можно купить?

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5
Я думав шо тільки на мотокмі лідаводи - звєрі, а воно й тут вистачає:ROFLMAO:

sergiyar

Мотоциклист
Имя
Sergii
Мото
Jianshe 125-6B
Та нє пока, але збираюся:ROFLMAO:
У мене колесо стоїть по центру, через це зірки не співпадають дето на 1 см. Треба посунути колесо вліво, а в юбрика бачив що колесо якраз і стоїть лівіше від центра. Думаю що може вся причина в маятнику. А лізти його різати без запасного шото очкую, бо буде як завжди - токо хуже:ROFLMAO:
Тема отримала розвиток "в металі"?

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Я до того як щось зробити, місяців 2-3 ставлю тута дурні запитання.:ROFLMAO:
Город посаджу, рибу виловлю, відігріюся після зими і колись буду займатися маятником. Це буде не скоро, він 35 тисяч матюком стоїть і їздить, шини правда жре по боках.

sergiyar

Мотоциклист
Имя
Sergii
Мото
Jianshe 125-6B
Я до того як щось зробити, місяців 2-3 ставлю тута дурні запитання.:ROFLMAO:
Город посаджу, рибу виловлю, відігріюся після зими і колись буду займатися маятником. Це буде не скоро, він 35 тисяч матюком стоїть і їздить, шини правда жре по боках.
Не тре на маятник грішити:
Стерті шини по боках - то від поворотів "під коліно".

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Нє, я виставив колесо матюком(зліва 1 поділка, справа 3 поділки) щоб ланцюг заходив рівно на зірку. Тому й шини їсть з однієї сторони, причому передню більше чим задню. І стерті не бо боках а на рівному.

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
стерті не бо боках а на рівному
С этим надо што то делать! Предлагаю поставить колесо паралельно земле, под него вентилятор помощнее. Это должно предотвратить стирание.

1682961641841.png

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
С этим надо што то делать! Предлагаю поставить колесо паралельно земле, под него вентилятор помощнее. Это должно предотвратить стирание.
Предлагаю ездить на центральной подножке, предварительно привязав целую ж-д рельсу на фару, дабы избежать контакта задней покрышки с любыми твёрдыми и абразивными субстанциями. Об воздух, правда, тоже в конце концов сотрётся, ничего вечного не бывает.
Плюсы:
1. Спидометр и навигатор могут показать существенно меньше, чем та несчастная цыфирька, которой юсер недавно хвалился. Значит меньше износятся.
2. Если вдруг мотоцикл сломался, или закончился бензин, то не беда, гараж всегда рядом.
3. Если насадить вокруг дэрЭва с кукурудзою, то можно ездить без шлема, менты не увидят.
4. Зимой во время езды можно ездить возле костра, а если костёр развести нельзя, то можно подключить бытовой камин.
5. Летом будет скушато намного меньше мух и комаров, если не зевать (подозреваю).
6. .....
7. .....
8. ....
Остальные пункты добавьте сами кто хочет.

Последнее редактирование:
Сверху