Чохли на мото

Outlaw

Тру байкер
Шановні, підкажіть по сабжу.

Було в мене декілька чохлів, але усім прийшов гаплик від постійного стояння на сонці(один вкрали, але він теж був на сонці). Останній(Oxford) взагалі прожив 1 сезон і розлізся на мотлох. Самий міцний був з якоїсь дивної тканини, схожої на мішковину, прожив сезонів 5-6. Зараз не можу згадати ні виробника ні нагуглити щось схоже. До нейлонів аля Oxford віри немає. Хтось щось може підказати ?

Marsikus

Тру байкер
Мото
Harley-Davidson XL1200T, Aprilia Pegaso 650i.e.
Рекомендую маленьку накривачку для квадріка. Натягується між дзеркалами і задніми поворотниками. Прикриває сідло і бак від дощу і сонця, а загалом вітер гуляє, мотоцикл не пріє.

Outlaw

Тру байкер
Рекомендую маленьку накривачку для квадріка. Натягується між дзеркалами і задніми поворотниками. Прикриває сідло і бак від дощу і сонця, а загалом вітер гуляє, мотоцикл не пріє.
Ніхуя не зрозумів, але дуже цікаво :)

Outlaw

Тру байкер
Та це позорисько а не чохол :p

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Можна ще магичне коло вокруг, штоб злую силу отгонять.

Цой :))

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Так. Завжди так роблю та иншим раджу.

Цой :))

_wqwa

Тру байкер
Мото
Honda CB1100, KTM 350 XCF-W
Шановні, підкажіть по сабжу.

Було в мене декілька чохлів, але усім прийшов гаплик від постійного стояння на сонці(один вкрали, але він теж був на сонці). Останній(Oxford) взагалі прожив 1 сезон і розлізся на мотлох. Самий міцний був з якоїсь дивної тканини, схожої на мішковину, прожив сезонів 5-6. Зараз не можу згадати ні виробника ні нагуглити щось схоже. До нейлонів аля Oxford віри немає. Хтось щось може підказати ?
https://www.revzilla.com/motorcycle/bilt-deluxe-motorcycle-cover

Оця фігня нормальна, вже роки 2 на сонці витримала, і ще жива, але вона й коштує. То що дешевше -- розлазиться з часом, як не крути.

Outlaw

Тру байкер
Сверху