Outlaw
Тру байкер
Yes, of courseAlex Saint канал смотрит кто-нибудь?
Yes, of courseAlex Saint канал смотрит кто-нибудь?
звісно, можна. Але якщо згадати, що населення США 330 млн, то стає зрозуміло, що 0.1% довбойобів зібраний в одному місці виглядатиме величезним натовпомпевну кількість можна помітити при штурмі Капітолію
зібрати з площі 9 826 675 км² 0.1% населення в одному місці....звісно, можна. Але якщо згадати, що населення США 330 млн, то стає зрозуміло, що 0.1% довбойобів зібраний в одному місці виглядатиме величезним натовпом
На H-D форумі таких MAGA фріків відносно багацькозвісно, можна. Але якщо згадати, що населення США 330 млн, то стає зрозуміло, що 0.1% довбойобів зібраний в одному місці виглядатиме величезним натовпом
на котрому з? hdforums?На H-D форумі таких MAGA фріків відносно багацько![]()
аналитика уровня рашатудей.А ведь реально maga. Не очень сильно вкинувшись по меркам своей экономики уничтожили экономику Германии державшуюся на дешевом топливе и технологиях. Плюс часть производств переезжает в Америку, плюс высококвалифицированные мигранты бегущие и России, Украины, Европы. Сша в плюсе.
Той самий. І респи респам різнь. Раніше були такі собі Рейгановські з "коммуняку на гілляку", а зараз такі "Я дуже незалежний критичний мислитель, на RT і GZ сказали що в Україні біозброю варять і Зеленський антисеміт! Я знаю правду!"на котрому з? hdforums?
Ну і харліводи, поряд з пікаповодами та фанатами зброї — традиційна аудиторія респів.
Так вроде есть объективный показатель. Экономика германии с роста перешла к падению. Плюс забастовки фермеров в Европе. Там точно не всё гладко. Шольц конечно пытается идти ва-банк и всех уговаривает поставить оружие. Хз что им движет. Месть за дедов или что.. то что ему северные потоки рубанули он проглотил. Худший правитель германии за последние 30 лет.аналитика уровня рашатудей.
Стоимость енергоносителей, конечно, немношк ухудшила ситуацию, но далеко не так доаматично, как тьі представляешь
СтрадальциКажуть справжня опозиція путлєру воює за Україну, а решта - ....боли! Мабуть погоджусь.