Всім доброго здоров,я! Трошки теж напишу про свій ліфан-150 2е. Брав його з рук, власник на ньому шльопнувся на праву сторону, трохи пошкрябаний був і побитий пластік, але добре паяється, я все зробив, вигляд, як новий. Апарат сподобавсь, роботи двигуна на хх даже не чув, добре тягнув двох наїздників, все було в нормі, поки не поміняв масло. Купив я в знайомого продавця, довіряв йому, тому особо і не звернув увагу на тип масла. Він продає запчастини для мотоциклів, значить знає, так я подумав і пожалів потім. Залив я масло хадо 10w60, завівся мот нормально, поробив трохи та й поставив я його. Потім треба було їхати і я поїхав, але відчув, що мотик став тупуватим, потім почав грітись, появився шум в двигуні. Зупинився, масло у глазіку є, дав охолонути, знову почав їхати, знову по нарастающій те саме, не доїхав, вернувсь додому. Взяв машину і поїхав до знайомих на сто, там хлопці мають такі ж мотоцикли, поспілкувався, купив у них хадо 10w40, вдома замінив мастило, мот став резвішим, це було помітно, але вже ті шуми залишились і більше 60км/год вже не їде. Заводиться з стартера з 3-4 разу, раніше з півтику. Схоже те мастило має велику вязкість , можливо насос його погано прокачував і більш всього, було погане розбризгування і малий масляний туман. Такий гіркий попадос(((